Mijn foto
Drunen, Noord Brabant
Hoi, ik ben Angela, 43 jaar oud, getrouwd met Michael en samen hebben wij een zoon van 15 (Desley) en een dochter van 12 (Quincy). In mijn vrije tijd ben ik dolgraag aan het freubelen, maar helaas kom ik vaak tijd te kort. Ruim 12 jaar geleden ben ik begonnen met de welbekende 3d-kaartjes, maar ondertussen besmet geraakt met het scrapvirus en helemaal gestopt met het 3d. Regelmatig trek ik me even terug in mijn heerlijke hobbykamer om te knippen, plakken en kleuren. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe eens een kijkje te komen nemen.

donderdag 25 februari 2010

De Copicdemo tijdens de "Rommelmarkt"

bij de Scrapheap is achter de rug en ik denk dat ik wel mag zeggen dat het een groot succes was. Om 10.30 uur zat ik al als een bezetene te kleuren en om 11.00 uur zat de tafel vol met dames die het ook wilde uitproberen. Je kon echt werkelijk waar over de koppen lopen in de winkel, zo druk was het. Ook was er veel interesse voor de airbrush en ook die konden de mensen zelf uitproberen. Ook een groot succes. Deze 2 kaartjes had ik op de valreep nog kunnen maken om mee te nemen. Ik had natuurlijk meerdere kaartjes bij die met de Copics ingekleurd waren, maar die staan elders al op mijn blog en het is gekkenwerk om ze nog een keer te plaatsen. Ik ga nog even mijn spullen klaarmaken voor de eerste cursusavond morgen bij de Scrapheap, en dan hoop ik vanavond nog iets te kunnen maken voor een vriendje van Desley die zaterdag zijn verjaardag viert. Maar of het gaat lukken???? Ik weet het niet, maar doe mijn best.
Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

donderdag 4 februari 2010

Het heeft even wat tijd gekost...

maar dan heb je ook wat.
Eindelijk heb ik dan het labeldoosje van de SoL van Miranda kunnen maken en ik vind 'm helemaal geweldig. De live-versie is nog mooier omdat je daar de steentjes beter op uit ziet komen die tussen de bloemetjes zitten verwerkt. Het labeltje heb ik niet aan de zijkant verwerkt maar aan de onder kant. Weer eens wat anders. Ofwel...foutje bedankt!
Het labeltje heb ik nog even blanco gelaten omdat ik er nog geen doel voor heb. Ik denk voorlopig lekker bij mij op mijn kastje waar de rest van de knutsels ook staat.
Ik vond het een geweldig project om te maken en ik weet zeker dat ik er nog eens eentje ga maken. Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

woensdag 3 februari 2010

Een easelkaartje gemaakt...

met een Solletje (Scrap on Line) van Angelique. Het mooie papier is van Bo Bunny en natuurlijk hoort daar "Sweet Tilda" bij Magnolia. Ook ben ik weer eens aan de knip geweest. Gisteravond is de 3d-club geweest en de dames verwachten toch min of meer dat er een voorbeeldkaartje is van de techniek waar ze mee gaan werken. De techniek waar ze mee aan de slag gingen was Sticker Stitch van Leane de Graaf. Op zich eigenlijk wel een hele leuke techniek om eens een keer te doen voor de afwisseling, maar o o o, dat 3d hè. Het is echt mijn ding niet meer. Het is wel effe lekker verstand op nul en knippen maar, maar kleuren vind ik toch echt 10x leuker. Maar afijn... een kleurseltje voor een 3d-cluppie kan natuurlijk niet. Met het maken van deze kaartjes heb ik maar meteen gebruik gemaakt van de "Kerstactie"op de club van Tiets en dit zijn kerstkaart 6 en 7 van dit jaar.
Kerst/winterkaartje nr 8 van dit jaar is ook klaar en dus voor de maand februari ben ik meteen weer helemaal bij. Inspiratie is opgedaan uit de Magnolia Inc. nr. 2. Ik zag dit modelletje staan en vond 'm helemaal geweldig. Een heerlijk rustig kaartje, met weinig papier. Jammer dat het blauw een beetje flets overkomt, maar fotograferen is niet mijn sterkste kant.
Ondertussen ben ik ook begonnen aan een heel leuk projectje wat ook een SoL is geweest en waar ik helaas niet eerder aan toe ben gekomen om het te gaan maken. Vanavond hoop ik er weer lekker voor te gaan zitten als de kids in dromenland zijn.
Ik ga aan de gang voor het avondeten en wens iedereen een hele fijne dag verder
Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

dinsdag 2 februari 2010

Het is weer februari

en dat betekend dat de nieuwe uitdaging bij Tiets weer op de club staat: 1 sketch, 2 kaartjes waarvan 1 kerst/winterkaartje en een geboortekaartje. Dit waren mijn inzendingen voor deze maand Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!